Ice Skating

Ice skating

In winter you can skate in Copenhagen.

For many years there has been a circular ice rink around Kongens Nytorv. It has for many years been a huge success because of the location and the beautiful view of Hotel d’Angleterre which is decorated for Christmas.

One of the ice rinks which is very popular is the ice rink located in Frederiksberg Circus is 30×40 meters. The ice rink is located in beautiful surroundings on the one hand, you have Frederiksberg garden with its small paths, gazebos and Frederiksberg Castle. It is an experience for both children and adults.

It is allowed to use the rink even skate rental are closed. In Danish: Om vinteren kan du løbe på skøjter i København.

My own experience: I love ice skating but I have been ice skating at Frederiksberg runddel. It is a very popular place during Winter.

In Danish: I mange år har der ligget en cirkelformet skøjtebane rundt om Kongens Nytorv. Den har i mange år været en tilløbstykke på grund af placeringen, og den smukke udsigt til hotel d’Angleterre som er pyntet op ved juletid.

Et af de skøjtebaner som er meget populær er skøjtebanen som ligger på Frederiksberg Runddel der er 30 x 40 meter. Skøjtebanen ligger i smukke omgivelser på den ene side har du Frederiksberg have med sine små stier, lysthuse og Frederiksberg Slot. Det er en oplevelse for både børn og voksne.

Det er tilladt at bruge skøjtebanen selvom skøjteudlejningen holder lukket.

Min egne erfaringer: Jeg er meget glad for at løbe på skøjter. Dog, har jeg løbet ved Frederiksberg runddel, men det er et populært sted om vinteren.

Facts: Ice Skating, Frederiksberg, 2000 Frederiksberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *